Zijn delonghi espressomachines het waard?

Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteitverhouding terwijl u op zoek bent naar een degelijke superautomatische espressomachine, weet dan dat de DeLonghi Magnifica elke cent waard is. Het is een compacte versie van de koffieketen van je favoriete Starbucks of Scooter als het gaat om het maken van koffiedranken. Delonghi is een goede koffiemachine. Naast het maken van uitstekende espressomachines, maken ze vergelijkbare koffiemachines.

Ze hebben een brede selectie om uit te kiezen. Het is aan jou om degene te vinden die het beste bij je past. Proberen om koffie in gefilterde stijl te repliceren in een superautomatische espressomachine komt nooit goed uit vanwege de beperkingen of functionele specificaties van de brouwgroep. Met zijn oorsprong in Italië is het geen verrassing dat dit bedrijf zijn espressodranken serieus neemt.

De EC155 pomp-espressomachine maakt snel en gemakkelijk echte dranken op basis van espresso dankzij de roestvrijstalen ketel en dubbele thermostaten. Ik kan je vertellen dat Dinamica in mijn ogen een grote concurrent is van de duurdere machines zoals de DeLonghi Eletta of de Saeco Xelsis. Van de alles-in-één, veelzijdige Magnifica tot de standaard 15 bar pomp, DeLonghi produceert een breed scala aan koffiemachines met hoogwaardige onderdelen die zijn ontworpen om in kleine ruimtes te passen, terwijl de zettijd wordt gehalveerd en de gebruiker eenvoudig te reinigen mogelijkheden bieden. Op glijdende schaal zit de Delonghi La Specialista dus veel dichter bij een portafilter dan een superautomatische espressomachine.

Net zoals een gewone koffiemachine niet eens in de buurt van een espressomachine kan komen, kan een superautomatische koffiemachine geen drankjes maken met een smaak die doet denken aan de goede dingen van filterkoffie. Als je graag wakker wordt met een verse pot koffie of een shot espresso, dan zul je het geweldig vinden dat deze machine een 24-uurs programmeerbare timer met aanraakscherm heeft, zodat je hem kunt instellen om te doen wat je wilt, wanneer je het wilt. Het heeft programmeerbare menu-instellingen en een draaibaar bedieningspaneel dat gemakkelijk te gebruiken is, zodat uw perfecte kopje koffie of espresso's ochtends op u wacht wanneer u dat wilt. En zoals u al hebt gelezen, heeft de Delonghi-machine een slim aanstamper dat koffiedik aanstamt zonder dat het portafilter hoeft te worden verwijderd.

Als je je een beetje geïntimideerd voelt door de espresso- en cappuccinomachines en de toeters en bellen waarover ze opscheppen, wil je jezelf misschien ontspannen in dingen met dit espressomachine. Op dezelfde manier komen gebruikers in de loop van de tijd in een groove met hun machines, zodat ze precies weten wat ze moeten doen om hun gewenste resultaten te krijgen. In mijn recensie van de Breville Barista Express vermeld ik wat ik hier zei over hoe de La Specialista meer op een echte portafilter lijkt dan op de espressomachines van Breville. Deze espressomachine scoort 3 van de 5 voor smaak; hoewel het een geweldige cappuccino is, is de machine misschien niet heet genoeg voor uitstekende espresso's.

Het verschil zit hem in het feit dat deze machines niet programmeerbaar zijn en meer inspanning van uw kant nodig hebben om een geweldige pot koffie of een espressodrank te maken. Het wordt geleverd met alle standaardfuncties van elke espressomachine plus een paar extra bonussen; zoals een dubbel ketelsysteem, dus er is 0 wachttijd tussen het zetten van drankjes.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *