Wat is het beste merk voor koffiemachines?

De'Longhi Dinamica Plus ECAM370 · 3.Breville The Oracle Touch · 4, Beste espressomachine · Beste bonen-tot-kop koffie. Het beste koffiezetapparaat voor eenmalig gebruik dat we hebben getest, het kan niet eenvoudiger zijn om te gebruiken - je plaatst gewoon een capsule erin en drukt op een knop terwijl de Nespresso voor de rest zorgt. Op proef creëerde de Nespresso Vertuo Next zachte koffie met een dikke crema erop die hervormde, zelfs nadat we wat suiker erdoor hadden geroerd. Het kan vijf drankjes van verschillende grootte maken, en omdat deze machine peulen gebruikt, duurt het schoonmaken ook seconden.

De pods kunnen echter duurder zijn dan het kopen van gemalen koffie, en als je een fan bent van lattes en cappuccino's, kan de Nespresso Vertuo Next geen melk opschuimen, maar je kunt een aparte melkopschuimer van het merk kopen als je wordt verkocht op de rest van de functies van de Vertuo Next. Lees onze volledige Nespresso Vertuo Next review (opent in nieuw tabblad) Serieuze koffieliefhebbers kunnen niet verder zoeken dan Breville The Oracle Touch - een bean to cup koffiezetapparaat dat het malen en aanstampen van de koffie op zich neemt, waardoor er geen ruimte is voor fouten. Maar we hebben genoten van het gebruik van alle aangepaste instellingen om de sterkte en melktextuur te regelen. Het heeft tal van personalisatieopties, maar het staat je niet toe om te ver fout te gaan.

Het heeft een thermische karaf met een ruime capaciteit van 10 kopjes, wat meer belooft dan je gemiddelde model. Het koffiezetapparaat is ook volledig programmeerbaar, wat betekent dat je het voor het slapengaan kunt instellen om een verse kop koffie te bezorgen voor als je wakker wordt. Tijdens het testen vonden we het eenvoudig te gebruiken en in te stellen. De thermische karaf hield koffie warm, maar de capaciteit van 10 kopjes was slechts voldoende om vijf mokken van behoorlijke grootte te vullen.

We moesten ook spelen met de hoeveelheid koffie om de smaak te krijgen waarnaar we op zoek waren, maar over het algemeen maakte de Cuisinart Grind %26 Brew Auto een fatsoenlijke kop koffie voor minimale inspanning. Als je een beperkt budget hebt, is de KitchenAid Classic 5KCM1208 Drip Coffee Maker een van de best betaalbare ontwerpen op de markt. Lees onze volledige KitchenAid Classic 5KCM1208 Drip Coffee Maker review (opent in een nieuw tabblad) De De'Longhi Dedica Style EC685 is het beste koffiezetapparaat als je een kleine espressomachine wilt voor een keuken met beperkte ruimte. De Smeg ECF01 Espressomachine is precies wat je nodig hebt als je geweldige koffie wilt, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je aanrecht.

Tijdens het testen creëerde het elke keer gladde koffie met een indrukwekkende crema en kan het worden gebruikt met gemalen koffie of Easy Serve Espresso (ESE) pods, waardoor u flexibiliteit krijgt. We waren ook onder de indruk van het vermogen om melk op te schuimen totdat het precies het juiste niveau van zijdezachtheid is. En als geduld niet uw deugd is, zult u blij zijn te weten dat u slechts 40 seconden hoeft te wachten totdat de machine is opgewarmd. Lees onze volledige recensie van Smeg ECF01 Espressomachine (opent in een nieuw tabblad) Nu je onze top 10 hebt gelezen, wil je misschien weten wat onze nummer één is, dus om samen te vatten, we raden de Nespresso Vertuo Next volledig aan.

Het is niet alleen een grote favoriet onder onze Amerikaanse lezers, het is ook van ons. Op test vonden we het mega gemakkelijk te gebruiken, waarbij we elke keer gladde koffie met een dikke crema produceerden. Het heeft vijf verschillende cupmaten en omdat het pods gebruikt, is het ook rotzooi en probleemloos. Onze enige wens was dat het een ingebouwde melkopschuimer had, dus als lattes de enige koffie zijn die je zult nippen, is het misschien niet degene voor jou.

Als je van een eenvoudige americano houdt en niet van dranken op basis van melk houdt, dan is een koffiezetapparaat met druppelfilter een geweldige optie. Bovendien kunnen deze machines maar liefst 12 kopjes koffie in één keer zetten. Als je gewoon kleine hoeveelheden koffie wilt, raden we een koffiezetapparaat voor eenmalig gebruik van Keurig of Nespresso aan. Espressomachines werken door een pomp te gebruiken om water onder druk door koffiedik te duwen, zodat het met het water doordrenkt om een soepele shot espresso te maken.

Als een espressomachine een melkopschuimer heeft, gebruikt deze een ketel om stoom uit de machine te duwen, die vervolgens wordt gebruikt om de melk een fluweelzachte textuur te geven. Pod koffiezetapparaten werken door een verdichte capsule koffie te gebruiken en een gat in de capsule te prikken. Heet water wordt vervolgens door de machine gevoed en door de capsule geduwd om een koffie te maken. Sommige meer geavanceerde padmachines, zoals de Nespresso Vertuo Next, draaien de koffiepad met hoge snelheden rond, zodat de inhoud gelijkmatig doordrenkt met water voor een nog zachtere kop koffie.

Als je weinig ruimte hebt, overweeg dan de Breville Bambino of Breville Bambino Plus (die in het VK worden verkocht onder het merk Sage), terwijl voor mensen met grotere keukens en een groter budget, overweeg dan de De'Longhi La Specialista Arte EC9155MB of de Breville Oracle Touch - ook wel bekend als de Sage Oracle Touch. in het VK. Als u niet al uw tijd wilt besteden aan het leren zetten van de perfecte koffie of het opruimen ervan, dan zal een van de beste koffiezetapparaten voor eenmalig gebruik, ook wel bekend als koffiepadmachines, espresso van goede kwaliteit produceren met minimale rommel. We beoordelen de Nespresso Vertuo Next, maar ons artikel welke Nespresso-machine is het beste? biedt veel meer informatie om u te helpen beslissen.

Carrie-Ann Skinner is Homes Editor bij TechRadar, en heeft meer dan twee decennia ervaring in zowel online als gedrukte journalistiek, met 13 jaar daarvan besteed aan het behandelen van alles wat met technologie te maken heeft. Carrie is gespecialiseerd in slimme huishoudelijke apparaten zoals slimme stekkers en slimme lampen, evenals grote en kleine apparaten, waaronder stofzuigers, heteluchtfriteuses, standmixers en koffiemachines. Door Katie Mortram gepubliceerd 4 juli 22 Lees onze volledige Technivorm Moccamaster KBGV Select review. Grotere peulen zorgen voor een breder scala aan soorten dranken, die tot 14 oz enkele brouwsels leiden, maar de schoonheid hier ligt in hoe de Nespresso elke pod behandelt.

De machine scant de pod voordat hij gaat brouwen om het dranktype te bepalen dat wordt geproduceerd en stelt automatisch de juiste brouwtijd en temperaturen in voor de perfecte beker elke keer. Dat betekent dat hoewel u onvermijdelijk enkele personalisatieopties verliest door te handelen voor het gemak van een pod-machine, u nog steeds automatisch de perfecte instellingen krijgt voor elk koffietype. KoffiekwaliteitAls je een passie hebt voor koffie, zoek dan een brouwer die zegt dat het voldoet aan de Golden Cup Standard van de Specialty Coffee Association. Dit betekent dat de koffie brouwt op wat wordt beschouwd als de perfecte tijd en temperatuur voor de beste kop Joe.

Maar houd er rekening mee dat deze standaard vereist het gebruik van 2 eetlepels gemalen koffie voor elke kop van 5 ounce, die een zeer volle, sterke kop koffie produceert die niet naar ieders smaak is. KopgrootteHoud er rekening mee dat kopjes van een koffiezetapparaat het equivalent zijn van 5 gram, of een ouderwets theekopje dat niet tot de rand gevuld is, waardoor er ruimte is voor melk. De meeste koffiemokken die tegenwoordig worden gebruikt, bevatten meer dan 8 gram. Daarom zet een typisch koffiezetapparaat met 12 kopjes voldoende koffie voor maximaal ongeveer zeven mokken.

Voor de zomer kunt u ook onze tips volgen voor het maken van ijskoffie in 4 eenvoudige stappen. Als u op zoek bent naar een Keurig-upgrade, een speciaal cadeau of de optie om melk op te schuimen met een capsulemachine, hoeft u niet verder te zoeken dan het Keurig K-Cafe. Vier koffiegrootteopties (6 oz, 8 oz, 10 oz en 12 oz), plus een „sterke optie” maken het gemakkelijk om van je favoriete K-cup te genieten, precies zoals je het lekker vindt. Kies voor een Espresso Roast K-cup capsule en de „shot size” optie voor een fijne kop espresso.

Of koffie nu's ochtends je eerste prioriteit is of je geniet van een pick-me-up in de middag, je weet al dat het koffiezetapparaat dat je koopt een belangrijke keuze is. En nu zijn er meer opties dan ooit dankzij de bredere beschikbaarheid van speciale koffiedranken, zoals cold brew en lattes. Na onze topkeuzes blijf je rondhangen om meer te weten te komen over hoe we koffiemachines testen in het Lab en waar je op moet letten bij het kopen van een koffiemachine. Koop de beste deals voor koffiezetapparaten op Amazon De Breville Precision Brew doet zijn naam eer aan, koffie zetten op precies de juiste temperatuur en brouwtijd, perfect voor de koffieliefhebber.

Wat echt opvalt, zijn niet alleen de uitstekende prestaties, maar ook alle opties zoals het kunnen maken van een enkele kop, brouwen op ijs, koud brouwen en koffie overgieten. In tegenstelling tot sommige andere thermische karaffen die je koffie niet lang warm houden, hield deze de koffie warm gedurende onze hele testperiode van twee uur. We ontdekten ook dat het vanwege de extra grote opening van de watertank gemakkelijk te vullen was zonder te morsen. Breville beknibbelde ook echt niet op de details met een plug met een lus waardoor het gemakkelijk uit de muur te trekken is.

Het slanke roestvrijstalen ontwerp zal geen doorn in het oog zijn op uw aanrecht. Dit koffiezetapparaat was niet alleen een toppresteerder vanwege de zettijd en temperatuur, maar het is ook een van de laagst geprijsde koffiezetapparaten op deze lijst. Het is programmeerbaar, zet tot 12 kopjes warme koffie en hield het de hele periode van twee uur warm in onze tests. Het is vrij eenvoudig in vergelijking met andere koffiezetapparaten, maar het is een van de meest gebruiksvriendelijke.

Als tegenruimte een probleem is, heeft deze een kleine voetafdruk van iets meer dan 6 inch breed en 13,5 inch lang. Als je niet veel koffie nodig hebt maar meer wilt dan een enkele portie, dan is de Capresso Five-Cup Mini een uitstekend koffiezetapparaat voor iemand die op zoek is naar een kleine no-poess-machine die een paar kopjes kan zetten. Het is vrij eenvoudig maar is nog steeds programmeerbaar, houdt koffie twee uur warm en heeft een automatische uitschakeling, zodat u zich nooit hoeft af te vragen of deze is uitgeschakeld nadat u het huis hebt verlaten Voor een eenvoudig en gebruiksvriendelijk koffiezetapparaat, zoek niet verder dan deze Mr. In onze tests was het gemakkelijk te bereiden, gemakkelijk te gebruiken en maakte het een goede pot koffie.

De watertank heeft een grote opening waardoor het gemakkelijk te vullen is en de kleurgecodeerde maatschep zorgde ervoor dat we de juiste hoeveelheid koffiedik hebben geschept op basis van het bijbehorende waterniveau. De koffie kwam er warm uit, en met een functie die je vertelt hoe lang de koffie warm blijft, hoef je je nooit af te vragen hoe lang hij daar al zit. Dit koffiezetapparaat is extreem licht en ongeveer zo groot als een reismok, waardoor het gemakkelijk overal mee naartoe te nemen is. Zodat je onderweg je eigen koffie kunt zetten.

Volgens Aeropress maakt het een espresso-achtige koffie met een lage zuurgraad, zodat je zelfs barista-achtige drankjes zoals lattes of americanos kunt drinken terwijl je op reis bent. Om de beste koffiezetapparaten in het algemeen te bepalen, zetten we minstens twee volle potten koffie in elke druppelmachine en registreren we de zettijd, de brouwtemperatuur en hoe goed de koffie gedurende een tijdspanne van twee uur warm blijft. We letten ook op consistentie, zoals we doen bij het testen van espressomachines en koffiezetapparaten voor eenmalig gebruik. Als onderdeel van onze brouwtests voeren we ook een sensorische test uit en laten we zoveel mogelijk mensen de resultaten proeven en hun proefnotities delen.

Naast de prestaties beoordelen we het gebruiksgemak door een aantal factoren te scoren, waaronder het nut van de gebruikershandleiding en hoe gemakkelijk het is om de bedieningselementen te gebruiken, toegang te krijgen tot de watertank, de brouwmand, de markeringen op de tank en karaf te lezen en de karaf schoon te maken en meer. Het beste koffiemachinemerk voor algemene brouwkwaliteit en modern comfort is Gaggia. De meest opvallende keuze voor espressoliefhebbers is De'Longhi. Het beste praktische merk voor koffiemachines is Mr.

Koffie omdat het de grootste verscheidenheid aan betaalbare koffiezetapparaten en accessoires biedt. Als je niets anders verwacht dan het allerbeste voor je koffie, dan is het K-Cafe van het high-end koffiezetapparaatmerk Keurig iets voor jou. MoccaMaster KBG Coffee Brewer is de beste voor druppelkoffie, terwijl EspressoWorks 7 het beste voor grind-to-brew is. Als u heel bijzonder bent over uw koffie, is dit de automatische espressomachine met ingebouwde molen voor u.

We waarderen dat, voor de meesten van ons, een cafeïnefix een belangrijke manier is om de dag goed te beginnen; of je nu houdt van je cafeïnefix sterk en intens, lang en melkachtig, of met extra schuim, er is een koffiezetapparaat voor iedereen. Het zou ook leuk moeten zijn om naar te kijken, het koffiezetapparaat moet immers vooraan en in het midden op je aanrecht in de keuken zitten. Koffiepadmachines hebben echter een slechte reputatie als het gaat om duurzaamheid, aangezien veel van de capsules op de stortplaats terechtkomen. Hoewel de kwaliteit van deze koffie niet zo uitstekend is als sommige van de topmerken op deze lijst, zijn deze koffiemachines ideaal voor gezinnen die het niet erg vinden om kwaliteit op te offeren voor bruikbaarheid.

Als je op zoek bent naar een Franse pers om een brutalere kop koffie te halen, zoek dan niet verder dan de Franse pers van Bodum Eileen. Zoals ik vaak zeg, moet je, voordat je je volgende koffiezetapparaat koopt, nadenken over hoe vaak je van plan bent het te gebruiken en bedenk dan hoeveel een kopje koffie in een plaatselijk café kost. In de loop der jaren hebben we meer dan 100 koffiezetapparaten getest en meer dan 1.000 kopjes koffie gezet in een aantal verschillende soorten koffiezetapparaten, van druppelkoffiezetapparaten tot Franse persen, espressomachines, Nespresso-machines, cold brew makers, single-serve koffiezetapparaten, draagbare koffiezetapparaten, modellen met ingebouwde koffiemolens en meer om de beste brouwsels te vinden. Wat het echter mist in de voorzieningen die typerend zijn voor de thuisbrouwers van vandaag, maakt het goed bij het produceren van soepele, uitgebalanceerde koffie, daarom is het een van de beste koffiezetapparaten.

Als je van heldere fruitige, bloemige en zoete koffie houdt, zoals je misschien uit Ethiopië vindt, dan staan manden met platte bodem bekend om deze smaken het beste te benadrukken. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *