Beste delonghi espressomachine reddit?

Het is ook een enkele dosismolen, wat betekent dat je weinig tot NEE hebt. Ik wil een espressomachine uitproberen, en de De'Longhi is goedkoop genoeg voor mijn budget. Maar is het eigenlijk goed? Ik wil mijn geld niet weggooien als ik er iets aan kan doen. Zoals eerder vermeld, hoewel waarschijnlijk kieskeuriger, zijn de Flair of Rok GC betaalbare opties om thuis espresso te maken.

Ze kunnen echter meer tijd kosten dan je ze's ochtends wilt geven. Een goed verzorgde, gebruikte Gaggia is waarschijnlijk de beste keuze. Het is wat ik kreeg en ik kon niet gelukkiger zijn. Uiteraard niet superautomatisch, maar dat betekent alleen dat je het moet uitschakelen als de extractie is voltooid.

Gemakkelijk te upgraden met PID, maar maakt hoe dan ook nog steeds een goede foto, plus onderdelen zijn gemakkelijk te verkrijgen als je ze nodig hebt. Je kunt beter op zoek gaan naar een gebruikte Gaggia Classic. Ik heb slechte resultaten behaald met de goedkope DeLonghi-machines. Als je iemand bent die graag rechte shots espresso drinkt, is dat echt niet slecht.

Een duurdere machine zou waarschijnlijk het beste zijn als dat alles is wat je doet. Maar als u drankjes op basis van espresso maakt, zoals cappuccino, latte, frappucinno, enz. Als u nog steeds overweegt een machine te kopen, neem dan even de tijd en bezoek enkele goede 3rd wave coffeeshops en probeer veel espresso. Zet dat geld om te sparen voor een espresso-compatibele molen en druk de manden onder druk, of blijf sparen voor een echte semi-automatische en molenopstelling (gebruikte Gaggia Classic is een geweldige starter).

Dit is wat ik wil, om betere koffie te maken - espresso dan sommige hipster Starbucks, ik ben nu alleen op espresso, wil later niet meer methoden proberen, wanneer ik mijn espressopad afmaak. Helaas is espresso, vergeleken met bijna elke andere manier om koffie te zetten, technisch complex en machines zoals deze zijn simpelweg niet in staat om professioneel gemaakte espresso te reproduceren op enige vorm van consistente basis, of helemaal niet. Ja, het vereist veel concentratie om het te gebruiken als ik voor het eerst wakker word, maar de resultaten smaken oneindig veel beter dan de Delonghi. Dus zocht en kocht ik een Delonghi Magnifica (ook gerenoveerd) geweldige prijs en garantie vanaf 1st in Coffee.

Zoals ik al zei, in automatische Delonghi is de zure smaak helemaal verdwenen, maar de koffie is in 10 seconden klaar, maar gewone espresso moet ongeveer 22s zijn. Als je goede coffeeshops tegenkomt, probeer dan hun espresso, om te zien wat de verschillen zijn en wat je wel en niet lekker vindt. Ik denk dat het probleem met beide machines is dat hoewel ze heerlijk smakende koffie zullen maken, ze niet eeuwig meegaan. We hebben de Sage (of Breville) machine opgehaald met een automatische sabotage, dus je verplaatst hem gewoon van de ene sleuf naar de andere, het geld zeker waard en het doet automatisch melkstomen wat eerlijk gezegd verrassend goed (en configureerbaar) is.

Als je op consistente basis goed smakende espresso van een thuismachine wilt, moet je veel meer uitgeven aan zowel een betere machine als een molen die goed genoeg is om een consistente espressomaling te produceren. Als je espresso wilt gebruiken en een goede foto wilt najagen, zou ik het teruggeven en beginnen te sparen voor een goede instapmachine. Op automatische Delonghi met meegeleverde molen maakte ik een beetje drinkbare koffie, een beetje zoet en met smaken die de verkoper beschreef. Ik wist niet dat mijn machine onder druk staat, maar ik verwachtte dat de kwaliteit van deze machine niet perfect zou zijn met betrekking tot de prijs.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *