Welk merk espressomachine gebruikt Starbucks?

Starbucks gebruikt een machine genaamd Mastrena. Het is een merk dat exclusief voor Starbucks is ontwikkeld door een Zwitsers bedrijf genaamd Thermoplan AG. Starbucks maakt gebruik van superautomatische machines met ingebouwde slijpmachines en een geautomatiseerd menu dat het maken van espresso zo gemakkelijk en snel mogelijk maakt. Als je op zoek bent naar een direct antwoord, ga ik de achtervolging in.

De machine die Starbucks gebruikt voor espresso wordt vervaardigd door een Zwitsers bedrijf genaamd Thermoplan AG. Starbucks maakt gebruik van een superautomatische espressomachine van een in Zwitserland gevestigd bedrijf genaamd Thermoplan AG. Het gebruikte model is de Mastrena high-performance espressomachine, ondertekend als exclusieve machineleverancier van Starbucks. Starbucks heeft in het verleden verschillende espressomachines gebruikt, maar het lijkt waarschijnlijk dat ze momenteel Nuova Simonelli-machines gebruiken.

Deze machines zijn volautomatisch en zeer eenvoudig te gebruiken, waardoor ze een goede optie zijn voor budgetbewuste koffieliefhebbers. Bovendien leveren ze een goed resultaat op zonder veel ervaring of vaardigheid te vereisen. Dus als je op zoek bent naar een goede machine om thuis espresso te maken, raden we de Nuova Simonelli aan. Starbucks-winkels gebruiken de Mastrena automatische espressomachine van het Zwitserse bedrijf Thermoplan.

Starbucks maakt gebruik van de Mastrena high-performance espressomachine. Dit beest van een koffiemachine is speciaal gemaakt om te voldoen aan de koffiestandaarden van Starbucks. Het is logisch dat de koffieketen een machine van hogere kwaliteit zou willen uitrollen voor een meer premium zak bonen. Laten we, voordat we kijken naar welke koffiemachines Starbucks gebruikt, meer te weten komen over de verschillende soorten koffiebonen die het gebruikt.

Bovendien zijn deze machines vrij duur, dus ze zijn meestal alleen te vinden in high-end coffeeshops. Dus welke koffiemachines worden gebruikt in Starbucks-winkels? Momenteel werkt Starbucks hun machines bij naar de nieuwe Mastrena II Super Automatic Espressomachine, vervaardigd door Thermoplan AG. Helaas kun je geen Clover Coffee Maker kopen omdat ze exclusief voor Starbucks zijn gemaakt. De Zwitserse machinefabrikant heeft een exclusieve samenwerking met Starbucks, dus verwacht niet dat specifieke model in uw plaatselijke warenhuis te vinden.

Elke machine heeft zijn eigen set voor- en nadelen, dus u moet beslissen welke het beste is voor uw bedrijf. Het bedrijf Thermoplan AG werd in 1974 opgericht door Domenic Steiner, gedurende deze tijd waren de belangrijkste producten van het bedrijf superautomatische espressomachines. Omdat het een bean-to-cup machine is, hoeft de barista alleen maar de koffiebonen in het ene uiteinde te doen en het drankje in het andere te verwelkomen. Veel espresso-experts (vooral Italianen) houden niet echt van Starbucks - ze vinden het hard en bitter.

Het was een van de revolutionaire ideeën in de koffiezetindustrie die heel anders is dan de espressomachine. Espresso wordt echter gemaakt met een hogere concentratie koffiebonen, waardoor het een sterkere smaak krijgt. In deze blogpost bekijken we de machines die door Starbucks worden gebruikt en bespreken we enkele van de voor- en nadelen van elk model.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *