Wat is de topklasse delonghi koffiemachine?

Als u op zoek bent naar een volautomatische espressomachine, dan is DeLonghi Dinamica ECAM3507SI de beste overall. Het is niet eenvoudig om een alternatief te vinden in deze prijsklasse met zoveel drankopties en zo'n hoogwaardige brouwkwaliteit. Als u een halfautomatische machine wilt, is De'Longhi La Specialista de beste optie. Al deze DeLonghi-machines maken koffie van barista-kwaliteit.

Mijn drie belangrijkste keuzes zijn echter Dinamica, Magnifica en Dedica. Dinamica onderscheidt zich door zijn ijskoffie functie, Magnifica is een uitstekende budgetvriendelijke automatische machine en EC702 laat u zowel peulen als koffiedik gebruiken. De Delonghi PrimaDonna Soul is ontworpen om koffiebereiding van bonen tot kop in de 21e eeuw te brengen. Met een reeks interessante functies, waaronder integratie met een Android-app, is dit een van de meest geavanceerde bean-to-cupmodellen (althans voor de consumentenmarkt).

Met de DeLonghi EC155 15 bar pomp en cappuccinomaker kun je zowel lattes als cappuccino's maken. Dit betaalbare latte- en cappuccino-systeem omvat een pomp van 15 bar, zelfaanzuigende functie en gepatenteerde filterhouder met dubbele functie. Deze gecombineerde functies helpen de tijd te verminderen die nodig is om een latte of cappuccino te zetten, waardoor deze machine niet alleen kostbaar maar ook tijdbesparend is. Ik heb de espressomachines en andere DeLonghi keukenaccessoires niet eens geteld (velen dragen de serietitel „Living Innovation).

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat uw DeLonghi-koffiemachine af moet gaan voor onderhoud, en het absoluut geen APK nodig heeft - regelmatige ontkalking (afhankelijk van de hardheid van uw water) en algemene reiniging (ga gewoon naar het reinigingsgedeelte van de handleiding voor uw koffiezetapparaat) zou moeten helpen om de levensduur van jouw machine. ECP3420 kan meerdere koffiedranken brouwen, een of twee espressoshots, espressopods dankzij de 3-in-1 filterhouder, of dranken op basis van melk, met de handmatige schuimer. U kunt ook de Panarello verwijderen en de stoompijp gebruiken als stoompunt met één gat, zoals bij de meeste Panarello-toverstokken - en dit geeft deze machine ook flexibiliteit als het gaat om het soort gebruikers waarvoor de DeLonghi Eletta mogelijk geschikt is. De melkcontainer, maalmogelijkheden en uiteindelijk de koffie blijven altijd zichtbaar hetzelfde binnen een serie.

Als het gaat om keukenapparatuur, heeft DeLonghi een lange reputatie voor goed gemaakte en goed geprijsde producten. Dit is een veel voorkomende misvatting die er vaak toe leidt dat de Specialista en de zeer populaire Sage Barista Express%26 Barista Pro in de categorieën koffiemachines van bonen tot kop terechtkomen. DeLonghi-machines zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen, en welke u kiest, hangt af van uw budget. Het belangrijkste is dat de koffiebonen zo fijn mogelijk worden gemalen, tot koffie worden gezet met de juiste druk van de brouwgroep in de beker, en dat is alles.

Met een prijs van meer dan het dubbele van hun goedkopere opties, afhankelijk van de winkel en of er deals beschikbaar zijn, is dit een machine voor de koffieliefhebber met een groot budget. Delonghi staat bekend om hun hoogwaardige producten met een focus op design en behoort tot de meest populaire fabrikanten van huishoudelijke apparaten. Je investeert echt in een allround koffie-ervaring die niet stopt bij een shot espresso bij de aankoop van een van hun creaties. De gebruiker moet de bewegingen in hetzelfde formaat doorlopen, de koffie malen, aanstampen, de portafilter vergrendelen en vervolgens op de knop drukken - maar ze zijn gemaakt op een manier dat de meeste mensen een delonghi espressomachine uit een doos kunnen halen en direct koffie op espressobasis kunnen maken weg waar ze blij mee zijn.

In elke klassieke versie levert de elegante DeLonghi PrimaDonna echter de juiste mix van snobisme en arrogantie, uiterlijk en aroma, bediening, reiniging en prestaties. Dit is een andere standaard automatische of bean to cup koffiemachine, wat betekent dat je de melk zelf moet sorteren, maar zoals ik al eerder zei, geef ik daar persoonlijk de voorkeur aan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *