Welke delonghi machine is het beste?

Als u op zoek bent naar een volautomatische espressomachine, dan is DeLonghi Dinamica ECAM3507SI de beste overall. Het is niet eenvoudig om een alternatief te vinden voor deze prijsklasse met zoveel drankopties en zo'n hoogwaardige brouwkwaliteit. Als u een halfautomatische machine wilt, is De'Longhi La Specialista de beste optie. Met de DeLonghi EC155 15 bar pomp en cappuccinomaker kun je zowel lattes als cappuccino's maken.

Dit betaalbare latte- en cappuccino-systeem bevat een pomp van 15 bar, zelfaanzuigende functie en gepatenteerde filterhouder met dubbele functie. Deze functies gecombineerd helpen de tijd te verminderen die nodig is om een latte of cappuccino te zetten, waardoor deze machine niet alleen kostbaar maar ook tijdbesparend is. Geniet van het duurzame roestvrijstalen aanrechtontwerp dat niet alleen prettig is voor het oog, maar ook jaren meegaat. Het heeft een verwijderbare watertank en lekbak die beide vaatwasmachinebestendig zijn.

Zoals alle DeLonghi-producten wordt de machine geleverd met een beperkte garantie van één jaar voor defecte en beschadigde onderdelen. Als u op zoek bent naar een veelzijdige en toch betaalbare machine die gemakkelijk te gebruiken is, dan is deze iets voor u. Lees hier onze volledige recensie van de Delonghi EC155.Espresso en cappuccino van barista-kwaliteit wachten op u als u gaat met de De'Longhi, 15 bar, espresso- en cappuccinomachine. Deze machine produceert een soepele, connaisseur-achtige espresso die zelfs de meest deskundige espressomachines zal verbazen.

Verpakt in duurzaam roestvrij staal, is deze stijlvolle machine een stap hoger dan de cappuccinomaker met 15 bar pomp. Van de alles-in-één, veelzijdige Magnifica tot de standaard 15 bar pomp, DeLonghi produceert een breed scala aan koffiemachines met hoogwaardige onderdelen die zijn ontworpen om in kleine ruimtes te passen, terwijl de zettijd wordt gehalveerd en de gebruiker eenvoudig te reinigen mogelijkheden biedt. Met een garantie van één jaar en duurzaam roestvrijstalen materiaal zult u jarenlang plezier hebben van al deze machines. Veelzijdig en betaalbaar, de DeLonghi Dedica stelt u in staat om te kiezen tussen het malen van verse koffiebonen of het gebruik van peulen, afhankelijk van hoeveel tijd u heeft.

Tijdens het beoordelen van professionele espresso- of betaalbare espressomachines met perfecte functies voor regelmatig gebruik. Ik zal 2 espressomodellen aanbevelen om te overwegen. Voor professionele functies is De'Longhi Lattissima Pro de beste, en de budgetvriendelijke espressomachine voor regelmatig gebruik De'Longhi EC155 15 Bar Pump Espresso zou perfect zijn. De de'longhi ec155 espressomachine is zeer eenvoudig te gebruiken en wordt geleverd met een intuïtieve espressomachine.

De lekbak is gemaakt van aluminium, waardoor borrelglazen mogelijk zijn, maar je kunt grotere mokken gebruiken door de bak te verwijderen. Met een grote tankcapaciteit kunt u direct verschillende kopjes fijne espresso's of lattes krijgen. De timing en nauwkeurige warmteregeling zijn het vermelden waard, omdat het van vitaal belang is om espresso's zoals professionals te maken. Binnen 30 seconden kan deze machine 2 van de beste espressoshots bereiden.

Dat is dus handig voor kantoormedewerkers omdat ze niet veel tijd hebben om te besteden. Duurzaamheid is een andere zaak om te overwegen, en om deze reden is het hele lichaam gemaakt van roestvrij staal. Als gevolg hiervan kan elke lekkage het oppervlak niet beschadigen, zelfs niet als u het een dag of twee niet schoonmaakt. Het heeft echter een morsvrij ontwerp en u hoeft niet veel tijd te besteden aan schoonmaken.

Als je niet nog een dollar aan Starbucks wilt uitgeven, koop dan nu een delonghi espresso ec702-machine. Dit is een andere delonghi espressomachine die minder dan 200 dollar kost, en je kunt het voor je huis overwegen. Voor zowel espresso als cappuccino heeft hij een apart verwarmingssysteem zodat je niet lang hoeft te wachten. Met professionele druk van 15 bar wordt de kwaliteit gegarandeerd.

De stalen lekbak maakt het mogelijk om bekers met een hoogte van 3,5 inch te plaatsen. Maar u kunt de lade verwijderen en grotere kopjes met een hoogte van 5 inch inschenken. Het aangepaste filter kan één of twee opnamen bieden zoals u dat wilt. Delonghi 3630 is een low-end machine die de druk van thuisgebruik kan verdragen.

Voor uw kantoorgebruik kunt u andere zwaardere modellen selecteren die aan het begin zijn beoordeeld. Bovendien is het slanke ontwerp en het compacte formaat geschikt voor elke huiskeuken. Met de ene kant professionele espresso van 15 bar en de andere kant die cappuccino en latte maakt, kan DeLonghi koffie-espressomachine uw allrounder koffiezetapparaat worden. Als u het voorpaneel opent, ziet u de reservoirs voor koffiebonen en water.

Voor duurzaamheid is de Delonghi ecp3420 espressomachine gemaakt van hoogwaardige aluminiumplaten. De zij- en achterkant zien er erg standaard uit met een zwarte aluminium afwerking. Bovendien is de afmeting ruimtebesparend, waardoor het perfect is voor elke keuken. Voor de prijs is dit onze favoriete combo en we kunnen niet meer tevreden zijn met de prestaties.

Direct na het starten van de De'longhi ec9335m machine, kunt u een vers gezette koffie of een espresso krijgen. Optimale temperatuur wordt geregeld met een actieve regelaar voor de beste resultaten. Die zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat het geavanceerde latte-systeem perfect werkt. In de machine bevinden zich 2 afzonderlijke verwarmingssystemen zodat u een instant espresso en latte kunt krijgen.

Het vermogen om verschillende onderdelen te scheiden, maakt het gemakkelijker om zonder veel moeite schoon te maken. De kenmerken en prijs maken het perfect om te gebruiken in restaurants of kantoren waar het de drank continu moet maken. Het kopen van een espressomachine is geen probleem als u enkele punten kunt controleren. We hebben de parameters verzameld en uitgelegd waarnaar u moet kijken, en we hebben die gehandhaafd om de 10 delonghi automatische espressomachines hierboven te kiezen.

Laten we eens kijken wat dat zijn en er vervolgens een bestellen na het zien van onze deskundige aanbeveling. Dus zochten we iets minder dan 200 dollar en kozen voor DeLonghi EC702 Espressomachine. Het is een eenvoudige maar krachtige en betrouwbare espressomachine die elke cent waard is. Bovendien kun je ook de DeLonghi ECP3420 bekijken voor een frisse en energieke start van een drukke dag.

Deze machine krijgt 4 van de 5 sterren voor geweldige espressosmaak en koffie van barista-kwaliteit, maar krijgt slechts 2 van de 5 in ontwerp vanwege de luide motor en lekkende stoomwand. Als u op zoek bent naar het gemak van een machine die u keer op keer een heerlijk smakend brouwsel van constante kwaliteit maakt, hoeft u niet verder te zoeken. Deze machine is niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar heeft ook een uniek druppelvrij ontwerp, zodat u niet te maken hebt met rommelige schoonmaak. DeLonghi presenteert niet alleen een product van topkwaliteit dat heerlijke crema-geïnduceerde espressoshots kan produceren, ze zijn ook budgetvriendelijk in vergelijking met de meer populaire opties zoals Breville en Jura.

Voordat u een DeLonghi kiest, moet u de drie soorten espressomachines leren kennen om te weten welke het beste bij u past. Een enorm pluspunt in het voordeel van de Lattissima is dat de machine goedkopere, niet-Nespresso-pods zal gebruiken, in tegenstelling tot de VertuoLine-machines die alleen Nespresso's eigen merkpods accepteren, waardoor de prijs van uw brouwsels effectief wordt verlaagd. De plaatsing van de knoppen en het compacte ontwerp van deze espressomachine zullen zeker indruk op u maken en u kunt hem gemakkelijk in elke keuken plaatsen. Als je een kopje hebt dat groter is dan een traditionele espressokop, hoef je je geen zorgen te maken, want deze machine is geschikt voor grotere mokken met zijn eenvoudig aan te passen of de onderste lade te verwijderen.

Deze machine krijgt 4 van de 5 voor smaak; het is eenvoudig te gebruiken met de mogelijkheid tot aanpassing, zodat u kunt genieten van koffie zoals u het wilt. Deze machines zijn beginnersvriendelijk en gemakkelijker te gebruiken dan semi-automatische machines, en vereisen zeer weinig input van u. Dus hoewel je niet dezelfde prestaties en functies krijgt (en niet mag verwachten) in deze standaard espressomachine als je zou zien in de duurdere modellen waar we naar hebben gekeken, krijg je nog steeds genoeg waar voor je geld. Je moet minder dan een minuut wachten tot de machine is opgewarmd, en je kunt ook snel achter elkaar meerdere schoten maken.

We raden aan koffiebonen te malen vlak voor het zetten, en je zou een zelfstandige braammolen moeten hebben als deze niet bij de espressomachine wordt geleverd. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *