Beste delonghi espressomachine onder de 200?

De De'Longhi 15 Bar Pump Espressomachine is een geweldige runner-up van de vorige espressomachine. Als je wilt upgraden van plastic naar roestvrij staal, blijf dan bij. Onze favoriete espressomachine was de Mr. Koffiecafé Barista Espresso- en cappuccino-maker.

Dit halfautomatische model, dat beschikt over een automatische melkopschuimer, kan espresso's, lattes en cappuccino's produceren met behulp van zijn 15-bar drukpomp. Coffee Cafe Barista is aan de omvangrijke kant, weegt 10,37 pond, maar beschikt over een royaal waterreservoir van 54 ounce, een handige automatische uitschakelfunctie en een verwijderbare melkcontainer. Deze machine heeft een redelijk aantrekkelijke zilveren en zwarte behuizing, en hoewel hij minder duurzame plastic componenten heeft, Mr. Als u met een krapper budget werkt, biedt de De'Longhi EC155 15 BAR Pump Espresso en Cappuccino Maker veel waar voor uw geld.

Dit redelijk geprijsde handmatige model, dat een lichtgewicht 6,68 pond weegt, is geweldig voor een hands-on brouwer. Met 15 bar druk, een draaibare handmatige melkopschuimer en een verwijderbare watertank en lekbak van 35 ounce, heeft de EC155 een indrukwekkend scala aan functies voor zijn lage prijs. De EC702 is aan de zware kant, weegt 11,5 pond en vrij duur. Het beschikt over een gemakkelijk schoon te maken, vaatwasmachinebestendig verwijderbaar waterreservoir van 44 ounce en een handmatige melkopschuimer.

Tijdens het testen ontdekten we dat het waterreservoir enigszins moeilijk te verwijderen was en dat de ingebouwde plastic sabotage niet perfect werkt. Helaas duurde het langer om dit model op te warmen dan andere modellen die we hebben beoordeeld. Dit model voelt niet bijzonder duurzaam aan, dus het is handig dat Mr. Tijdens het testen vonden we de schuimarm moeilijk te gebruiken en schoon te maken, en de plastic sabotage niet helemaal sterk genoeg om een portafilter goed in te pakken.

Deze omvangrijke machine van 12 pond brouwt met maximaal 20 bar druk en beschikt over een verwijderbaar waterreservoir van 47 ounce en een melkreservoir van 13 ounce dat is aangesloten op een ingebouwde melkopschuimer. Met zeer weinig automatisering moet u deze machine in de gaten houden en elke espresso-trek zelf beëindigen. Helaas is het ketelreservoir gemaakt van minder duurzaam en potentieel giftig plastic. De pomp biedt tussen de acht en 10 bar druk, wat misschien niet genoeg is voor een geweldige shot espresso.

Rok biedt een zeer royale garantie van 10 jaar op metalen componenten, hoewel u mogelijk moet betalen voor verzending. Om een shot espresso te maken, duw je heet water onder druk door fijngemalen, strak verpakte koffiebonen. Maar hoe onder druk moet het water staan? De industriestandaard druk is negen bar, wat neerkomt op negen keer de atmosferische druk op zeeniveau. Veel brouwers geloven dat een druk van 15 tot 17 repen betere espresso oplevert.

Misschien wilt u overwegen welk niveau van druk u wilt voor uw thuisbrouwer. Coffee Cafe Barista Espresso- en cappuccinomaker, die veel handige functies, een eenvoudige interface en handige automatische opties heeft. Als je met een kleiner budget werkt, wil je misschien de De'Longhi EC155 15 BAR Pump Espresso en Cappuccino Maker proberen, een lichtgewicht, goedkope handmatige brouwer die veel waarde biedt. Met een pomp van 15 bar in de darmen produceert deze machine enkele espressoshots van de hoogste kwaliteit gegarneerd met een dikke crema.

Tijdens het extractieproces weet de machine precies wanneer hij moet stoppen, zodat u elke keer de perfecte hoeveelheid (1,5 gram per schot) kunt hebben. Een briljant kenmerk is de thermoblokpomp met 15 bar. Dit is de perfecte functie en drukhoeveelheid voor de perfecte espressoshot in barista-stijl van hoge kwaliteit. De Ariete heeft het natuurlijke vermogen om een constante druk te produceren met zijn pompdruksysteem van 15 bar om elke keer dezelfde constante kop espresso van hoge kwaliteit te produceren.

Zelfs dan krijg je een redelijk goede machine voor het geld. Zoals de meeste machines in deze lijst, heeft het een drukpomp van 15 bar voor een mooie cleanshot-extractie. De verwijderbare watertank van 1,5 liter zou ook een paar kopjes mee moeten gaan. Ten slotte is de Aicok 15-bar-espressomachine de laatste suggestie op onze lijst.

Aicok is een minder bekend merk, maar ze doen het heel goed met deze machine. Als u op zoek bent naar een snel antwoord, dan geloven wij dat de Delonghi EC702 de beste espressomachine is onder de 200 dollar. Het is een goed gebouwde, stijlvolle, semi-automatische machine en vooral in staat om een rijke kop koffie te zetten. DeLonghi koffiezetapparaat is een rommelvrij en eenvoudig te bedienen koffiezetapparaat.

Met elke melk produceert het een heerlijk schuim en romige espresso. Het zou helpen als je het aanstampen en malen met bonen van goede kwaliteit in evenwicht brengt om de perfecte koffie in deze maker te krijgen. Deze machine heeft een goede stomer die redelijk goed werkt. Om die reden beginnen veel ontluikende espressoliefhebbers onvermijdelijk met Delonghi.

Beginnend met de hobbel van 15 bar, blinkt deze espressomachine uit in het maken van een romige, crema-rijke espresso. Of uw voorkeur nu een enkele of dubbele espresso, cappuccino of latte is, het is de machine die u nodig hebt. Espressomachines worden steeds uitgebreider en duurder naarmate de vraag toeneemt, vooral als je een smaakvolle en crema-rijke espresso wilt trekken. Dit model is compatibel met koffiedik en Nespresso-pads, hoewel je ze handmatig moet doorprikken.

We houden van de espresso-opname die deze Nespresso-machine kan uitbrengen, zelfs als het technisch gezien geen espresso-shot is. Capsulemachines lijken op Super-Automatics omdat het echte voordeel van deze machines gemak en consistentie is. Dit is geweldig voor de beginnende espresso-liefhebber die niet overweldigd wil worden door een miljoen variabelen en brouwopties die ze zelf moeten beheersen. De dubbele ketel op de Aicok-espressomachine maakt het een echt waardevolle keuze, en dat is de belangrijkste reden waarom we het voor dit budget als een van de beste espressomachines hebben beschouwd.

Dit is een lieve kleine compacte espressomachine met een eenvoudige bediening en alle onmisbare basics voor elke starterslijst. Als je geen of minder kennis hebt over koffiezetapparaten, koop je uiteindelijk de verkeerde espressomachine. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *