Beste delonghi espressomachine voor beginners?

De'Longhi is een bekroond Italiaans bedrijf voor kleine apparaten met hoofdkantoor in Treviso, Italië. Het erfde zijn naam van de oprichtende familie, de De'Longhi, in 1902, waar het voornamelijk bedoeld was voor het vervaardigen van kleine industriële onderdelen. Een all-in-one delonghi espressomachine is een uitstekende keuze als u wilt genieten van espressodranken maar de traditionele druppelkoffie niet wilt loslaten. Met dubbele koffiezetapparaten kunt u uw favoriete druppelkoffie en een espresso zetten, alles in één machine.

De'Longhi Dinamica ECAM3507SI biedt tot 18 espresso- en koffierecepten, met een automatische bonen-naar-kopschakelaar om u authentieke barista-kwaliteitsdranken te geven met een druk op de knop. Zoals alle superautomatische machines, wordt hij ook geleverd met een ingebouwde braammolen, waarmee je hem in 13 opties kunt instellen om de kwaliteit van je koffie te garanderen, ondanks de bonen die je kiest. Er zit een bypass-doser bovenop, zodat je koffiedik direct kunt gebruiken. Het is handig als je verschillende koffies wilt proberen of's avonds een kopje cafeïnevrij wilt maken.

De'Longhi ESAM 300 is al meer dan 20 jaar op de markt. Het is nog steeds een van de best verkochte superautomatische koffiemachines in veel verkooppunten. Het is geen toeval dat gebruikers het een perfecte alles-in-één koffiemachine noemen, omdat het dat en meer levert. Evenzo heeft de gepatenteerde espresso-extractie 19 bar druk, waardoor u bij elk brouwsel de beste smaak en de favoriete temperatuur krijgt.

Het is een dubbele brouwer, met een enkele kant die de beste espresso, latte en cappuccino van 15 bar creëert, terwijl het andere uiteinde 10 kopjes betoverende koffie genereert. De DeLonghi ECP3420 is een instapmodel en betaalbaar model dat meer biedt dan wat espressomachines op zijn niveau bieden. Het past perfect bij espressobeginners of koffieliefhebbers met een beperkt budget. Hoewel de ECP3420 een relatief lagere prijs heeft, wordt de espresso geleverd met een kennerachtige smaak die het hart van veel espressoliefhebbers verovert.

Het is uitgerust met een roestvrijstalen ketelsysteem voor snelle herhaling. Met de optie schuim en warme melk kunt u uw melkschuim op maat maken voor uw favoriete espressodrank. ECP3420 biedt bijvoorbeeld indrukwekkende functies, maar heeft een relatief laag budget. De deal ligt dus in het overwegen van de functies die u nodig hebt en het kiezen van de beste delonghi-espressomachine die voldoet aan uw behoeften en budget.

Het soort drankje dat u met uw automatische espressomachine wilt maken, bepaalt wat voor u het beste werkt. Verschillende modellen maken verschillende soorten dranken. DeLonghi Dinamica heeft bijvoorbeeld 18 voorgeprogrammeerde koffierecepten, terwijl de Magnifica-serie slechts 3 tot 5 one-touch recepten heeft. Voor degenen onder u die's ochtends genieten van een grote kop koffie, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Zolang je beker niet groter is dan 4,25 inch, komt het goed, want dat is de maximale bekerhoogte. Deze automatische koffie- en espressomachine wordt geleverd met een molen die koffie snel maalt met zijn gepatenteerde, compacte en eenvoudig te reinigen „direct-to-brew” -systeem. Het heeft opslag voor 8,8 gram koffiebonen en het apparaat wordt geleverd met een koffiedik container die 14 kopjes of 72 uur gebruik kan bevatten. We beoordelen deze machine 4 van de 5 op smaak omdat het een goede espresso maakt met de toevoeging van een koolwaterfilter.

Het ontwerp krijgt echter 2 van de 5 sterren vanwege problemen met de grinder. Deze machine heeft een professionele druk van 15 bar die elke keer kwaliteitsresultaten levert. Als u een specifieke smaak heeft, zult u de instelbare bedieningselementen waarderen waarmee u de gewenste wijzigingen kunt aanbrengen. Het maakt niet uit of je een enkele of dubbele shot espresso, een cappuccino of een latte wilt; je kunt authentieke barista-kwaliteitsdranken maken vanuit het comfort van je eigen huis.

Voor de cappuccino of latte drinker waardeer je de handmatige schuimer. Deze tool gebruikt stoom om je melk op te schuimen, zodat je een romig, rijk schuim kunt maken voor dranken met een gelijkmatige textuur. De 3-in-1 filterhouder die bij aankoop van deze machine wordt meegeleverd, kan een of twee espressoshots of een espressopod bevatten. De EC155 pomp-espressomachine maakt snel en gemakkelijk echte dranken op basis van espresso dankzij de roestvrijstalen ketel en dubbele thermostaten.

Deze thermostaten worden verwarmd tot de beste zettemperatuur voor espresso- en cappuccinodranken. U hoeft zich geen zorgen te maken over ingewikkelde schoonmaak met dit espressomachine. Het heeft een verwijderbare watertank die ook vaatwasmachinebestendig is. Deze machine krijgt 4 van de 5 sterren voor geweldige espressosmaak en koffie van barista-kwaliteit, maar krijgt slechts 2 van de 5 in ontwerp vanwege de luide motor en lekkende stoomwand.

Met de Italiaanse espressomachine met drukpomp van 15 bar kunt u authentieke espresso's ervaren die onder optimale druk zijn gebrouwen, waardoor een rijke smaak ontstaat. Met de geavanceerde systeemwand kunt u de microschuiminstelling kiezen om melk voor lattes te stomen of een cappuccino te maken met behulp van de cappuccino-instelling. Als je graag wakker wordt met een verse pot koffie of een shot espresso, dan zul je het geweldig vinden dat deze machine een 24-uurs programmeerbare timer heeft met een touchscreen, zodat je hem kunt instellen om te doen wat je wilt, wanneer je maar wilt. U hoeft zich geen zorgen te maken over morsen voordat de cafeïne toeslaat, omdat de karaf voor het koffiezetapparaat morsbestendig is, zodat u niet onnodig koffie verspilt.

De drukpomp van 15 bar en de mogelijkheid voor uitgebreide aanpassingen zorgen ervoor dat deze machine een 4 op 5 heeft voor smaak. Het scoort ook 4 van de 5 voor ontwerp met zijn morsbestendige karaf en extra instellingen. Deze espressomachine scoort 3 van de 5 voor smaak; hoewel het een geweldige cappuccino is, is de machine misschien niet heet genoeg voor uitstekende espresso's. Het ontwerp scoort 2 van de 5 omdat het lawaaierig is en problemen met de verstopping van de watertank.

Deze espresso- en cappuccinomachine is nog een drukpompstomer van 15 bar die zorgt voor kwaliteitsresultaten elke keer dat u hem gebruikt. Als je graag grotere kopjes gebruikt, zul je de tweederangs lekbak waarderen die beschikbaar is voor grotere cupmaten. Voor degenen die drankopties willen, heeft u de keuze om één shot espresso of twee te maken of een espressopod te gebruiken om uw favoriete drankje te maken dankzij de 3-in-1 filterhouder die bij deze espresso- en cappuccinomachine wordt geleverd. Het wordt ook geleverd met een cappuccino-systeem met een geavanceerde handmatige schuimer om je melk te mengen en te stomen.

Deze espressomachine krijgt 4 van de 5 voor door barista goedgekeurde smaak. Het ontwerp krijgt 4 van de 5 omdat het gemakkelijk te gebruiken is en geschikt is voor beginners. Deze espressomachine heeft een pompdruk van 15 bar en de gebruiksvriendelijke schuimer maakt het maken van cappuccino's en lattes eenvoudig. Het wordt automatisch zelfaanzuigend, wat een snellere verwerkingstijd betekent, en het is geweldig voor het hosten van groepen mensen, omdat het snelle cappuccino-systeem je in staat stelt om kop na kopje te zetten zonder wachttijd.

Wanneer u de handige gepatenteerde filterhouder van de machine gebruikt, kunt u espressopods, enkele of dubbele opnamen plaatsen. Deze espressomachine heeft een verwijderbare watertank die 44 gram water kan bevatten. Het waterreservoir is veilig voor gebruik in de vaatwasser. Deze espressomachine scoort 4 van de 5 voor smaak vanwege zijn snelle druk en heerlijk smakende espresso.

Het scoort 2 van de 5 voor ontwerp; hoewel het gemakkelijk te gebruiken is, kan het vatbaar zijn voor lekken en heeft het een luide stoomwand. Zoals veel van de machines die we al hebben beoordeeld, heeft deze ook een 3-in-1 filterhouder meegeleverd die genoeg kan bevatten voor een of twee opnamen of een espressopod. Je hoeft ook niet te wachten om nog een kopje te zetten na de eerste. Deze machine kan zonder zorgen back-to-back cups aan.

Deze machine krijgt 4 van de 5 voor smaak; het is eenvoudig te gebruiken met de mogelijkheid tot aanpassing, zodat u kunt genieten van koffie zoals u het wilt. Het ontwerp scoort echter 2 op 5, omdat het misschien niet het meest duurzame product is. Deze machine heeft een gepatenteerd automatisch cappuccino-systeem dat perfect gelaagde espressodranken creëert met dik, rijk schuim dat meegaat, met slechts één knop in elke kop. Net als andere Delonghi espressomachines heeft deze een 3-in-1 professionele filterhouder, zodat u elke espressodrank kunt maken die u maar wilt.

Deze machine scoort 3 van de 5 voor zowel smaak als design. Hoewel het een geweldige beker is, kan er een steile leercurve zijn om het apparaat onder de knie te krijgen. Bekijk onze DeLonghi EC860 review voor een grondiger overzicht. Als u authentieke espressodranken van hoge kwaliteit wilt, wilt u op zoek naar een alles-in-één die een drukpomp van 15 bar gebruikt in plaats van stoom.

Op basis van zijn geschiedenis en merkpartnerschap met Nespresso, is het gemakkelijk om te concluderen dat Delonghi een uitstekend merk is voor een espressomachine. Delonghi is een merk dat al meer dan 30 jaar bestaat en het gaat nog steeds sterk. De levensduur van het merk zegt veel over zijn kracht. Onze keuze voor de beste DeLonghi-espressomachine is het eerste product dat in deze review wordt vermeld, de Delonghi ESAM3300 Magnifica superautomatische espresso- en koffiemachine.

Het biedt u het beste van twee werelden in één klein apparaat en is programmeerbaar. Wat wil je nog meer in een apparaat dat een goede pot koffie kan zetten en ook een authentieke cappuccino of latte kan maken?. Hoewel er verschillende Nespresso-apparaten zijn om in verschillende winkels te plukken, is Nespresso exclusief gespecialiseerd in koffie en niet in de machines. Ongeacht de verfijning en kracht van een bepaald model, kost het wat tijd om aan het proces van een machine te wennen.

Hoewel u zult genieten van een ruimtebesparende oplossing voor uw kleine keuken of beperkte aanrechtruimte, moet u de verwijderbare watertank vaker bijvullen, wat enigszins onhandig kan zijn als u de machine veel gebruikt. COM532M espresso- en cappuccinomachine heeft een dubbel verwarmingssysteem, dus er is geen wachttijd tussen het zetten van koffie en espresso. Zoals DeLonghi zegt: „vormen koffiemachines momenteel het hart van het merk en zijn de reden waarom het bedrijf zo bekend is. Een handmatige machine heeft een fatsoenlijke espressomolen nodig om in te bellen, en wat oefening om de juiste stoomdruk, ideale zettemperatuur en druk te achterhalen.

We zijn van mening dat de ongeëvenaarde consistentie van de Ascaso Dream en de kwaliteit van de espresso die het produceert het een waardevolle optie maken voor koffieliefhebbers die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun vaardigheden tot bijna professioneel niveau. Als u op zoek bent naar een volautomatische espressomachine, dan is DeLonghi Dinamica ECAM3507SI de beste overall. Het heeft programmeerbare menu-instellingen en een draaibaar bedieningspaneel dat gemakkelijk te gebruiken is, zodat uw perfecte kopje koffie of espresso's ochtends op u wacht wanneer u dat wilt. Met zijn oorsprong in Italië is het geen verrassing dat dit bedrijf zijn espressodranken serieus neemt.

Wees eerlijk tegen jezelf over hoeveel je al weet over espresso en hoeveel je bereid bent te leren. De machine doorboort de pod en heet water onder druk wordt erdoorheen geduwd om de espressosmaak te extraheren. Koffiedrinkers die genieten van geweldige koffie maar geen tijd en moeite willen besteden aan het maken van hun eigen aangepaste brouwsels, zullen echter meer dan blij zijn met een halfautomatische of automatische espressomachine. Op basisniveau werkt een espressomachine door heet water onder druk door fijngemalen bonen te persen.

.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *