Beste delonghi espressomachine 2021?

De'Longhi is een bekroond Italiaans bedrijf voor kleine apparaten met hoofdkantoor in Treviso, Italië. Het erfde zijn naam van de oprichtende familie, de De'Longhi, in 1902, waar het voornamelijk bedoeld was voor het vervaardigen van kleine industriële onderdelen. Een all-in-one delonghi espressomachine is een uitstekende keuze als u wilt genieten van espressodranken maar de traditionele druppelkoffie niet wilt loslaten. Met dubbele koffiezetapparaten kunt u uw favoriete druppelkoffie en een espresso zetten, alles in één machine.

De'Longhi Dinamica ECAM3507SI biedt tot 18 espresso- en koffierecepten, met een automatische bonen-naar-kopschakelaar om u authentieke barista-kwaliteitsdranken te geven met een druk op de knop. Zoals alle superautomatische machines, wordt hij ook geleverd met een ingebouwde braammolen, waarmee je hem in 13 opties kunt instellen om de kwaliteit van je koffie te garanderen, ondanks de bonen die je kiest. Er zit een bypass-doser bovenop, zodat je koffiedik direct kunt gebruiken. Het is handig als je verschillende koffies wilt proberen of's avonds een kopje cafeïnevrij wilt maken.

De'Longhi ESAM 300 is al meer dan 20 jaar op de markt. Het is nog steeds een van de best verkochte superautomatische koffiemachines in veel verkooppunten. Het is geen toeval dat gebruikers het een perfecte alles-in-één koffiemachine noemen, omdat het dat en meer levert. Evenzo heeft de gepatenteerde espresso-extractie 19 bar druk, waardoor u bij elk brouwsel de beste smaak en de favoriete temperatuur krijgt.

Het is een dubbele brouwer, met een enkele kant die de beste espresso, latte en cappuccino van 15 bar creëert, terwijl het andere uiteinde 10 kopjes betoverende koffie genereert. De DeLonghi ECP3420 is een instapmodel en betaalbaar model dat meer biedt dan wat espressomachines op zijn niveau bieden. Het past perfect bij espressobeginners of koffieliefhebbers met een beperkt budget. Hoewel de ECP3420 een relatief lagere prijs heeft, wordt de espresso geleverd met een kennerachtige smaak die het hart van veel espressoliefhebbers verovert.

Het is uitgerust met een roestvrijstalen ketelsysteem voor snelle herhaling. Met de optie schuim en warme melk kunt u uw melkschuim op maat maken voor uw favoriete espressodrank. ECP3420 biedt bijvoorbeeld indrukwekkende functies, maar heeft een relatief laag budget. De deal ligt dus in het overwegen van de functies die u nodig hebt en het kiezen van de beste delonghi-espressomachine die voldoet aan uw behoeften en budget.

Het soort drankje dat u met uw automatische espressomachine wilt maken, bepaalt wat voor u het beste werkt. Verschillende modellen maken verschillende soorten dranken. DeLonghi Dinamica heeft bijvoorbeeld 18 voorgeprogrammeerde koffierecepten, terwijl de Magnifica-serie slechts 3 tot 5 one-touch recepten heeft. En van alle opties die op de markt verkrijgbaar zijn, is de superautomatische espressomachine van DeLonghi inderdaad de beste.

Deze heeft een aanzienlijk reservoir aan de voorkant, wat betekent dat u uw apparaat niet aan de achterkant hoeft te draaien wanneer het moet worden bijgevuld. Er zijn ook drie verschillende melkinstellingen, warme melk voor plat wit, licht schuim voor lattes en dik schuim voor cappuccino's. Dus nu kun je met één aanraking van je mooie huis een kleine coffeeshop maken. Door Katie Mortram gepubliceerd 4 juli 22 De Breville Bambino Plus maakte indruk op ons in onze tests, produceerde consequent espresso van hoge kwaliteit en biedt een uitstekende automatische melkopschuimer voor die extra professionele finishing touch.

Het is moeilijk om een slechte koffie te produceren met deze specifieke espressomachine, en met een snelle opwarmtijd van drie seconden geniet je in een mum van tijd van een fantastisch gebrouwen shot. De DeLonghi Stilosa biedt een van de beste espressomachines voor deze prijs. Het is een volledig handmatige machine, wat betekent dat je het slijpen, meten en aanstampen moet doen, evenals het opschuimen zelf. Je kunt de cupmaat echter aanpassen aan hoe intens je van je espresso houdt, in een reismok zetten en 1 of 2 kopjes tegelijk maken.

En de ketel is gemaakt van roestvrij staal, waardoor dit een zeer duurzame machine is. De Essenza Mini haalt al het gedoe uit uw ochtendshot koffie, met behulp van het Nespresso pad-systeem om een enorm scala aan melanges en bonen aan te bieden. Het is zeker een no-nonsense aanpak, zonder aanpassingsopties en een iets langere opwarmtijd van ongeveer 30 seconden. Als je echter een informele espressoliefhebber bent en niet wilt investeren in een barista-kwaliteit kit, is dit een uitstekend budgetalternatief.

De no-nonsense stijl en het roestvrijstalen paneel geven de Rancilio Silvia het uiterlijk van een commerciële machine in miniatuur. En inderdaad, dit model is in staat tot het soort uitstekende extractie dat je verwacht van een professionele barista. Het is een geweldige keuze voor iedereen die houdt van een hands-on benadering van het espresso-bereidingsproces, omdat je je eigen koffie moet meten, in het filter moet stampen en vervolgens na het indrukken van de koffieknop moet stoppen met zetten wanneer de gewenste hoeveelheid in je kopje wordt gedistribueerd. De Silvia is uitgerust met een stoomwand die als een van de beste in zijn klasse wordt beschouwd, omdat hij een compleet bewegingsbereik biedt en u de stoomdruk in korrelvormige stappen kunt aanpassen.

Een ruimtebesparend, 6-inch breed ontwerp maakt de DeLonghi Dedica EC680M de beste espressomachine voor iedereen met beperkte aanrechtruimte. Ondanks zijn kleine formaat herbergt deze machine een krachtige drukpomp van 15 bar en brult deze machine in slechts 40 seconden tot brouwtemperaturen. Als u van een beetje melk houdt bij uw dranken op basis van koffie, hoeft u maar 12 seconden te wachten totdat de machine de optimale stoomtemperaturen heeft bereikt om op te schuimen. CNet ontdekte dat het uitzonderlijk smaakvolle lattes en cappuccino's produceert.

Omdat dit een model met één ketel is, moet u wachten tussen brouwen en stomen. De Jura A1 Piano is de machine van een espressoliefhebber. Het maalt, egaliseert, stampt en maal het brouwsel om consequent uitstekende resultaten te geven en alles in minder dan 30 seconden. U hebt de mogelijkheid om de hoeveelheid gemalen koffie en het volume van uw drank aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Deze machine is echter uitsluitend bedoeld voor mensen die de nuances in een fijne kop zwarte koffie met crèmekleurige bovenkant waarderen. Omdat het geen stoomtoverstaf of ander mechanisme heeft voor het verwarmen en opschuimen van melk voor cappuccino's en lattes. De Philips 3200-serie is niet goedkoop, maar brengt veel naar de tafel. Met deze espressomachine kan de gebruiker dranken maken waarvoor meestal ervaring op barista-niveau vereist is met een druk op de knop.

Het wordt geleverd met verschillende instellingen, waaronder espresso, warm water, cappuccino, koffie, latte macchiato en americano. Bovendien is er de mogelijkheid om uw selectie aan te passen op sterkte, grootte en de hoeveelheid gestoomde melk. Bij het kopen van een espressomachine hoor je ook veel over Bar Pump Pressure. Een espressomachine heeft druk nodig om smaak te halen uit fijngemalen koffie.

De druk in pompmachines wordt gemeten in staven of eenheden van atmosferische druk. Hoewel 8 tot 9 repen voldoende wordt geacht, hebben de meeste machines, waaronder al onze beste espressomachines, minstens 15 bar pompen. De beste espressomachines worden doorgaans geleverd met een garantie van één of twee jaar en blijven overal van 7 tot 10 jaar in bedrijf. Zoals je zou verwachten, gaat een duur volautomatisch model het langst mee.

Wanneer u een machine koopt, spring dan niet voor een verlengde garantie. Het is onwaarschijnlijk dat het tijdens zijn levensduur minder kost dan het repareren van uw machine. Een van de dingen die u zult opmerken als uw machine kapot gaat, is dat het stopt met het opbouwen van druk of dat uw espresso er niet zo heet uitkomt als vroeger. Deze problemen kunnen wijzen op een defecte pomp of verwarmingselement dat niet de moeite waard is om te repareren.

Als u het meeneemt voor reparatie en een prijs krijgt die meer dan 50% van de kosten van een nieuwe eenheid bedraagt, raden we aan een vervanging te kopen. Om uw machine zo lang mogelijk in goede staat te houden, moet u uw koffiezetapparaat grondig reinigen. Raadpleeg hiervoor de instructiehandleiding, evenals informatie over regelmatig onderhoud op dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis. Nespresso is gespecialiseerd in koffie en geen koffiemachines en hoewel er genoeg Nespresso-machines zijn om uit te kiezen, worden ze eigenlijk gemaakt door verschillende andere bedrijven die gespecialiseerd zijn in koffiemachines en die er beter voor kunnen kiezen om uw machines te maken dan de marktleider in koffiemachines - DeLonghi.

Dat is waar de magie begint, want als je eenmaal de machine hebt ingesteld zoals je graag je koffie drinkt, hoef je maar heel weinig te doen elke keer dat je je perfecte koffie wilt. DeLonghi biedt u een garantieperiode van 6 maanden tot 1 jaar voor espressomachines, afhankelijk van verschillende soorten. Dus zelfs als je geen koffiemolen hebt die koffie fijn genoeg kan malen voor espresso, kun je ermee wegkomen. De machine is gemaakt van roestvrij staal in de constructie en heeft een touchscreen, waardoor het een meer premium Nespresso-model in de line-up is.

Ik denk dat het eerlijk is om een lange levensduur te verwachten van investeren in een bekend merk zoals DeLonghi, en het is onwaarschijnlijk dat DeLonghi een enorm marktaandeel van 30% zou hebben ontwikkeld met producten die niet lang meegaan. De machine wordt geleverd met drie filtermanden onder druk, zodat u een enkele opname, dubbele espressoshots kunt maken of een ESE espressopod kunt gebruiken. Standaard mandmachines daarentegen zijn filtermanden die letterlijk vol gaten zitten, en het is lastiger om het schot goed te krijgen, maar als je het goed doet, ligt het schotpotentieel op een ander niveau. Automatische DeLonghi-espressomachines zijn perfecte gadgets voor drukke mensen die altijd weinig tijd hebben, maar elke ochtend dol zijn op de authentieke en verse koffiesmaak.

Gebruik het gespecialiseerde callcenter van De'Longhi voor hulp bij het opzetten en onderhouden van uw machine (latte best). Machines die specifiek gericht zijn op de thuisbarista-markt beginnen bij onder meer de Gaggia Classic en Sage Bambino Plus of Duo temp pro. Deze produceren de meest smaakvolle espresso waar je op kunt hopen, compleet met een dikke laag crema, en sommigen kunnen dit met één druk op de knop doen. Als je een toegewijde en fervent koffieliefhebber bent, wil je een espresso van echt goede kwaliteit waarop je al je drankjes kunt baseren.

Het is echter niet volledig automatisch, dus het is aan jou om het zetproces te stoppen wanneer de hoeveelheid espresso in de beker naar wens is. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *