Delonghi espressomachines vergelijken?

Personaliseer uw drankjes met onze automatische espressomachines. Handmatige espressomachine · Magnifica Espressomachine · Eletta. Met de DeLonghi EC155 15 bar pomp en cappuccinomaker kun je zowel lattes als cappuccino's maken. Dit betaalbare latte- en cappuccino-systeem bevat een pomp van 15 bar, zelfaanzuigende functie en gepatenteerde filterhouder met dubbele functie.

Deze functies gecombineerd helpen de tijd te verminderen die nodig is om een latte of cappuccino te zetten, waardoor deze machine niet alleen kostbaar maar ook tijdbesparend is. Geniet van het duurzame roestvrijstalen aanrechtontwerp dat niet alleen prettig is voor het oog, maar ook jaren meegaat. Het heeft een verwijderbare watertank en lekbak die beide vaatwasmachinebestendig zijn. Zoals alle DeLonghi-producten wordt de machine geleverd met een beperkte garantie van één jaar voor defecte en beschadigde onderdelen.

Als u op zoek bent naar een veelzijdige en toch betaalbare machine die gemakkelijk te gebruiken is, dan is deze iets voor u. Lees hier onze volledige recensie van de Delonghi EC155.Espresso en cappuccino van barista-kwaliteit wachten op u als u gaat met de De'Longhi, 15 bar, espresso- en cappuccinomachine. Deze machine produceert een soepele, connaisseur-achtige espresso die zelfs de meest deskundige espressomachines zal verbazen. Verpakt in duurzaam roestvrij staal, is deze stijlvolle machine een stap hoger dan de cappuccinomaker met 15 bar pomp.

Van de alles-in-één, veelzijdige Magnifica tot de standaard 15 bar pomp, DeLonghi produceert een breed scala aan koffiemachines met hoogwaardige onderdelen die zijn ontworpen om in kleine ruimtes te passen, terwijl de zettijd wordt gehalveerd en de gebruiker eenvoudig te reinigen mogelijkheden biedt. Met een garantie van één jaar en duurzaam roestvrijstalen materiaal zult u jarenlang plezier hebben van al deze machines. De'Longhi is een bekroond Italiaans bedrijf voor kleine apparaten met hoofdkantoor in Treviso, Italië. Het erfde zijn naam van de oprichtende familie, de De'Longhi, in 1902, waar het voornamelijk bedoeld was voor het vervaardigen van kleine industriële onderdelen.

Een all-in-one delonghi espressomachine is een uitstekende keuze als u wilt genieten van espressodranken maar de traditionele druppelkoffie niet wilt loslaten. Met dubbele koffiezetapparaten kunt u uw favoriete druppelkoffie en een espresso zetten, alles in één machine. De'Longhi Dinamica ECAM3507SI biedt tot 18 espresso- en koffierecepten, met een automatische bonen-naar-kopschakelaar om u authentieke barista-kwaliteitsdranken te geven met een druk op de knop. Zoals alle superautomatische machines, wordt hij ook geleverd met een ingebouwde braammolen, waarmee je hem in 13 opties kunt instellen om de kwaliteit van je koffie te garanderen, ondanks de bonen die je kiest.

Er zit een bypass-doser bovenop, zodat je koffiedik direct kunt gebruiken. Het is handig als je verschillende koffies wilt proberen of's avonds een kopje cafeïnevrij wilt maken. De'Longhi ESAM 300 is al meer dan 20 jaar op de markt. Het is nog steeds een van de best verkochte superautomatische koffiemachines in veel verkooppunten.

Het is geen toeval dat gebruikers het een perfecte alles-in-één koffiemachine noemen, omdat het dat en meer levert. Evenzo heeft de gepatenteerde espresso-extractie 19 bar druk, waardoor u bij elk brouwsel de beste smaak en de favoriete temperatuur krijgt. Het is een dubbele brouwer, met een enkele kant die de beste espresso, latte en cappuccino van 15 bar creëert, terwijl het andere uiteinde 10 kopjes betoverende koffie genereert. De DeLonghi ECP3420 is een instapmodel en betaalbaar model dat meer biedt dan wat espressomachines op zijn niveau bieden.

Het past perfect bij espressobeginners of koffieliefhebbers met een beperkt budget. Hoewel de ECP3420 een relatief lagere prijs heeft, wordt de espresso geleverd met een kennerachtige smaak die het hart van veel espressoliefhebbers verovert. Het is uitgerust met een roestvrijstalen ketelsysteem voor snelle herhaling. Met de optie schuim en warme melk kunt u uw melkschuim op maat maken voor uw favoriete espressodrank.

ECP3420 biedt bijvoorbeeld indrukwekkende functies, maar heeft een relatief laag budget. De deal ligt dus in het overwegen van de functies die u nodig hebt en het kiezen van de beste delonghi-espressomachine die voldoet aan uw behoeften en budget. Het soort drankje dat u met uw automatische espressomachine wilt maken, bepaalt wat voor u het beste werkt. Verschillende modellen maken verschillende soorten dranken.

DeLonghi Dinamica heeft bijvoorbeeld 18 voorgeprogrammeerde koffierecepten, terwijl de Magnifica-serie slechts 3 tot 5 one-touch recepten heeft. Deze espressomachine scoort 4 van de 5 voor smaak vanwege zijn snelle druk en heerlijk smakende espresso. Het scoort 2 van de 5 voor ontwerp; hoewel het gemakkelijk te gebruiken is, kan het vatbaar zijn voor lekken en heeft het een luide stoomwand. DeLonghi heeft zichzelf hiermee natuurlijk in de voet geschoten, waardoor de andere modellen in deze klasse enigszins overbodig lijken.

Over het algemeen hebben sterk geautomatiseerde machines veel elektrische onderdelen, die meer reparaties nodig hebben in vergelijking met halfautomatische machines. Beginners kunnen genieten van een fatsoenlijke, zelfgemaakte koffiedrank op basis van espresso, en het geld dat u aan deze machine uitgeeft, zal meer dan worden terugverdiend in wat u meer dan een jaar zou hebben uitgegeven aan koffiebarbrouwsels. Een handmatige Espresso DeLonghi-machine is een uitstekende keuze als u houdt van de smaak van gepersonaliseerde koffiesmaken en het leuk vindt om thuis uw barista te zijn. Breville's automatische spoelfunctie zorgt ervoor dat de aanvankelijke waterstroom niet heet genoeg is om de koffie te verbranden - een kleine verbetering van de kwaliteit van leven voor die perfecte espresso-opname.

Functies zoals een touchscreen, kruikfunctie, aanpasbaar melkschuim of een kleurrijk display zijn gewoon niet beschikbaar in de goedkope prijsklasse, en een DeLonghi-koffiezetapparaat herinnert ons er zelfs vandaag nog aan dat dergelijke dingen er niet echt toe doen. Hun dubbele ketels halen espresso op de perfecte temperatuur rechtstreeks in de filtermanden, waardoor u de perfecte smaken voor uw koffie krijgt. Afgezien van het feit dat koffiemachine A in de test niet altijd duidelijk opvalt van koffiemachine B, hebben DeLonghi superautomatische espressomachines de slechtste modelnaamnummercombinaties in de hele branche. Een halfautomatisch koffiezetapparaat heeft een hogere leercurve in vergelijking met een volautomatisch koffiezetapparaat en vereist meer werk van u.

Zakelijke en strakke schema's hoeven je liefde voor het aroma en de zachte smaak van een espresso van barista-kwaliteit niet in de weg te staan. Het is gemakkelijk te gebruiken, maar wordt geleverd met geavanceerde technologie om het beste te bieden van wat andere Nespresso-modellen hebben en enkele extra geweldige functies. Als u zich zorgen maakt over het energieverbruik, zult u blij zijn te weten dat dit espressomachine een energiebesparende functie heeft om het energieverbruik van het apparaat te minimaliseren. De Magnifica, de topklasse, wordt zeer vereerd als een perfecte alles-in-één keuze voor diegenen die de mogelijkheid willen hebben om te genieten van zowel druppelkoffie als een shot (of twee) espresso.

Als u gemakkelijk te reinigen apparaten waardeert, dan bent u dol op deze espresso- en cappuccinomachine, omdat deze een verwijderbare watertank en lekbak heeft, en ze zijn beide vaatwasmachinebestendig. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *