Alex restaurant

Locatie

Fortenstraat 62
9250 Waasmunster
Locatie en routebeschrijving op Google Maps

Openingsuren

Open van maandag tem. zaterdag:
12u tot 15u & 18u tot 22u

Tafel reserveren

Reserveren kan online of telefonisch op 052 39 75 57.

Cadeaubon bestellen

U kan online een cadeaubon bestellen

Nieuwsbrief

Uw privacy

Ons privacybeleid - info

Inlichtingen

Telefonisch op het nummer 052 39 75 57, per fax op het nummer 052 39 75 58 of per mail naar [javascript protected email address]

Vermeld in Michelin gids 2018

Michelin over Alex restaurant: Hip en chic, zo kan je het restaurant van Alex De Witte het best omschrijven. Zijn keuken smaakt eerder klassiek en steunt op kwaliteitsproducten. Dankzij de ruime keuze, ook aan (prestigieuze) wijnen, vindt iedereen hier zijn gading. (Bron: Michelin 2018)

Vermeld in GaultMillau gids 2018 

GaultMillau over Alex restaurant: Met zijn witte muren, houten tafels zonder linnen en zijn sfeerverlichting is Alex helemaal het vlotte, hedendaagse restaurant waar een breed publiek zich goed voelt. Ook de kaart biedt voor iedereen wat wils, van een kreeft met mango en kruidenslaatje over een tomatensoep met balletjes tot kalfsribstuk met créme van erwtjes, munt, spinazie en groene boontjes. Hier kan je zowel een scherp geprijsde lunch eten als langskomen voor een kaaskroketje en een steak. Bovenop die evergreens pakt Alex ook uit met interessante eigen bereidingen. Zo heeft het stoofpotje van Canadese kreeft, met getomateerde roomsaus, trouwe volgelingen en vinden we ook de op het spit gegrilde ananas een smakelijk dessert. (Bron: GaultMillau 2018)

Aanbevolen restaurant 2018 "Culinaire Ambiance"

In de media

Artikel Dolce Magazine - November 2018

Persmap restaurant alex (via PocketResto.be)


 

Webdesign by BreedBeeld.cc