VOORGERECHTEN

Assortiment charcuterie€ 25,00
(5-7-8-9-10)

Ceviche van wildbaars - tijgermelk - koriander€ 24,00

Ganzenlever cru - zwarte peper - fleur de sel€ 25,00
(1-3-8)

Tomatenroomsoep met kalfsgehaktballetjes€ 12,00
(1-3-7-9)

Parmezaan kroketjes - gefruite peterselie - gegrilde limoen€ 14,00
(1-3-5-7)

Garnaalkroketjes - gefruite peterselie - gegrilde limoen€ 21,00
(1-3-4-7)

Tartaar van tonijn-rode biet-knolselder-tijgermelk€ 22,00

6 platte oesters Gillardeau€ 28,00
(2)

Langoustines à la plancha - truffelboter€ 30,00

Stoofpotje van Canadese kreeft - getomateerd roomsausje (per 2 pers)PP € 28,00
(2-4-7-10)

Velouté van gevogelte - morilles€ 18,00
(7)

 

Liever een menu? Bekijk de menuformules.

Reserveren kan online of telefonisch op 052 39 75 57.

 

Verklarende lijst bij nummering gerechten met betrekking tot gluten- en lactose intolerantie:

1 Glutenbevattende granen (tarwe-rogge-gerst-haver-spelt)
2 Schaaldieren
3 Eieren
4 Vis
5 Pinda
6 Soja
7 Melk (inclusief lactose)
8 Noten (amandelen-hazelnoten-walnoten-cashewnoten-pecannoten)
9 Selderij
10 Mosterd
11 Sesamzaad
12 Zwaveldioxide en sulfiet
13 Lupine
14 Weekdieren

Onze vers gebakken broodjes bevatten sporen van 1-3-7-8-13.
Informeer u over onze verschillende tapas, olijven en olijfolies.